30+ klas

Maar al te vaak worden muzikanten na een concert geconfronteerd met mensen onder het publiek welke naast de gebruikelijke complimenten kenbaar maken helaas nooit zelf in de gelegenheid waren om muziek te leren maken. Als excuus volgen dan een aantal redenen gevolgd met het feit dat men zich nu inmiddels te oud voelt om er nog mee te gaan beginnen. Spijt is wat dan overblijft.

Echter je bent nooit te oud om muziek te gaan maken. Muziekvereniging Amicitia komt deze groep mensen tegemoet en start met een zogenaamd 30+ muziekklasje voor volwassenen. Iedereen die muziek wil leren maken is welkom. Of het nu om een blaasinstrument gaat, slagwerk of gitaar en toetsen. De lessen worden wekelijks gehouden in ‘t Bloasschuurke aan de Dominicanenstraat in Langenboom door eigen enthousiaste muzikanten. Gezelligheid staat voorop. Gestart wordt met de basisbegrippen in de muziek zoals muziek lezen. Maar al heel snel komen daarbij ook de muziekinstrumenten aan bod en gaat iedereen ook daadwerkelijk muziek maken.

De muzieklessen zijn geheel gratis. Mocht er gekozen worden voor een blaasinstrument of slagwerk dan kan muziekvereniging Amicitia daarin faciliteren. Na afloop van het seizoen volgt er geen examen maar een gezamenlijk concert met de muziekvereniging.

Daarna zal de muziekvereniging u adviseren in het vervolgtraject. In de gemeente Mill zijn daar gelukkig volop mogelijkheden. Zo kunnen zij die gekozen hebben voor een blaasinstrument of slagwerk terecht bij de eigen gezamenlijke muziekopleiding van de muziekverenigingen maar ook Music Fun is een heel goed alternatief. Zeker als het gaat om gitaar en toetsen.

Muziek maken is leerzaam, sociaal, gezond, bindt en is internationaal. En het mooie daarvan…..Men is nooit te oud om het te leren.

Er wordt gestart met een gezellig maar leerzaam 30+ klasje voor beginners en een 30+ klasje voor gevorderden. (Mensen welke in het verleden ooit muziek gemaakt hebben of mensen welke eens een keer een geheel ander muziekinstrument willen leren bespelen. )

Mensen…kom over de brug! Samen muziek maken is een fantastische hobby!!!!

Mocht u dit de kans van uw leven vinden geeft u zich dan op bij Paula v. Heijden 06-22233915 of  vd.heijden@hetnet.nl en Hetty van Druten 06-12947896 of petervdruten@gmail.com

Ook voor meer informatie over het 30+ klasje kunt u contacten met Paula vd Heijden of Hetty van Druten