Harmonie

Het harmonieorkest bestaat uit een gezellige, enthousiaste en hard werkende groep muzikanten. In het harmonieorkest worden verschillende instrumenten bespeeld welke kenmerkend zijn voor een harmonie. Het orkest staat sinds december 2014 onder leiding van dirigent John Derks. Het repertoire verschilt van lichte en luchtige (bekende) nummers tot klassieke nummers, voor iedereen zit er iets tussen.

Elke donderdag avond is de repetitie van 20.00 tot 22.00 uur, daarna is er ruimte om onder het genot van een drankje gezellig na te kletsen.

Telkens wordt er naar een muzikale uitdaging toegeleefd waardoor de orkestleden maar ook het publiek enthousiast blijven. Zo wordt ons jaarlijks nieuwjaarsconcert elk jaar een beetje grootser, een zomerconcert als gezellige afsluiter en om de 3 jaar organiseren we een Proms concert waar zangers, zangeressen, een combo en dansers niet aan ontbreken. Daarnaast vervult het orkest ook nog de rol van dorpsharmonie en is het orkest te horen tijdens de intocht van Sint Nicolaas.

Mocht u nog twijfelen? Kom gerust een kijkje nemen tijdens een repetitie of concert. Het orkest is altijd op zoek naar enthousiaste muzikanten. Dus heeft u belangstelling, meld u aan!
Kijk anders ook eens op de 30+ klas pagina.