Slagwerkgroep

De slagwerkgroep van muziekvereniging Amicitia is uit een fusie ontstaan met de slagwerkgroep van muziekvereniging St. Willibrord uit Mill. Het is een heel dynamische slagwerkgroep vandaar de naam ‘Dynamic’.

Tijdens de fusie stond de slagwerkgroep onder leiding van Casper Traa. De slagwerkgroep is onder zijn leiding enorm gegroeid. In augustus 2012 heeft Casper na 5 jaar dirigentschap het stokje overgedragen aan John Klaus.

John Klaus is met veel enthousiasme met onze slagwerkgroep aan “de slag gegaan”. Na 7 weken repeteren hadden ze hun eerste optreden op 6 oktober 2012 tijdens het uitwisselingsconcert met Muziekvereniging St. Willibrord en Muziekvereniging Amicitia in Sociaal Cultureel Centrum Myllesweerd in Mill. Een zeer geslaagd en spetterend optreden.

De slagwerkgroep bestaat uit een gezellige, hard werkende groep slagwerkers. Elke woensdag avond vindt de repetitie plaats van 20.00 tot 21:30 uur.

Mocht u nog twijfelen? Kom gerust een kijkje nemen tijdens een repetitie of concert. De slagwerkgroep is op zoek naar enthousiaste muzikanten. Dus heeft u belangstelling, meld u aan! Contactpersoon voor de slagwerkgroep is Wilfred Thijssen, tel. 06-44386026.